Az MTFSZ Versenybizottságának iránymutatása alapján elkészültek a hivatalos bajnoki eredmények, melyek alapján kerülnek kiosztásra a bajnoki pontok, illetve kerülnek kiszámításra a rangsorpontok.

Bővebben...

Az utolsó versenynap, az Országos Egyesületi Váltóbajnokság eredményei is megtekinthetők a honlapon. Szintén felkerültek a pályák elemzéséhez szükséges állományok (OCAD pályafájl, háttértérkép).

A kombinációs pályák miatt RouteGadget-et nem tudunk csinálni. Cserében a szintén elérhető térképpel és az OCAD 11 Viewer ingyenes programmal (http://ocad.com/dwn/o11VIE.php) bárki számára elérhetőek a pályák és a kombinációk, melyek megtalálhatók az eredmények menüpont alatt. Jó szórakozást!

Felkerültek az Országos Csapatbajnokság eredményei a honlapra. Reméljük, hogy a mai nap - a fizikailag jóval keményebb pályák ellenére - jobban elviselhető volt mindenki számára. Holnapra talán még jobb időjárás fogad majd minket a "kissé" megviselt célterületen. 

Felkerültek az első Országos Rövidtávú Váltóbajnokság eredményei a honlapra. Reméljük a rossz időjárás ellenére azért lehetett élvezni a versenyt.

Bővebben...

Néhány sérülés, illetve rossz kategóriába történő nevezés módosítása után felkerültek az aktualizált rajtlisták a honlapra. A nyílt kategóriák nevezési listái is frissültek.

Szintén frissítésre került a nevezési lap, mivel az egyesületi váltóhoz az F230 kategóriánál rosszul került beírásra a futási sorrend - ebben a kategóriában ez kötött -, ezért kérjük, hogy akik már letöltötték a nevezési lapot - és esetleg már ki is töltötték, de még nem küldték el - azok az új nevezési lapot töltsék le, és azt küldjék el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Partnerek

helynekem

borsodbos

var logo