Két nappal a verseny előtt az utolsó adag "csepegtetés" néhány számadatról és újdonságról szól.

A versenyekre elkészültek a térképek, melyekből a nyílt kategóriákkal együtt kereken 2.000 db kinyomtatására került sor.

A bajnoki kategóriákkal kapcsolatosan van néhány érdekes adatunk:

  • az első Rövidtávú Váltóbajnokságra kinyomtatásra került 576 db térkép, 411 db különböző pályával;
  • az Országos Csapatbajnokságra 655 db térkép készült, ami 464 különböző pályát jelent;
  • a legkevesebb hasonló pályával az Egyesületi Váltóbajnokságon lehet majd találkozni, ahol 554 kinyomtatott térképre 533 különböző pálya jutott. 

Köszönhetően a nagyszámú váltókombinációknak, a Rövidtávú Váltóbajnokságon fog hazánkban debütálni a verseny értékelésénél az OS2010 V.11.00. verziószámmal ellátott SI szoftver, mely már játszi könnyedséggel rendeli hozzá a rajtszámokhoz az OCAD pályatervezőből a különböző pályavariációkat. 

Az Országos Csapatbajnokságon is lesz egy újdonság, ugyanis itt fog bemutatkozni az SI szoftverhez készült - a rendezők számára nagy könnyebséget jelentő - csapateredmény számító modul, mely Petrócki Ádám munkájának "gyümölcse". Így a célban üzeltetett wifi-s eredményközlés szinte percre pontosan követni fogja a csapateredmények alakulását, nem kell majd folyamatosan számolgatni - csak egy okostelefon/tablet szükséges hozzá.

Részünkről remélhetőleg már minden összeállt egy jó versenyhez, már csak az időjárás felelősön van a sor, hogy intézkedjen a lehetőség szerint csapadékmentes, nem túl hideg időről - ugye sokan emlékeztek 2003. októberére, a Kis-fennsíkon...

Sok szeretettel várunk mindenkit Miskolc-Komlóstetőn!

 

Partnerek

helynekem

borsodbos

var logo